Followers

Wednesday, 11 June 2014

Breast Chicken Wrap @ Nando's KLCC




Tadaaaa!!! Lunch for today, ok.. Hehe
Kenyang ke?? Ok2 la.. Perut melayu, tp berlagak nak makan selain dari nasi campur waktu lunch.. Hahaha

Actually hari ni ade M&E Expo kt KLCC.. Dh abis round2.. Tgk2... Dan collect data2 yg dirasakan penting.. Sy pun Chow la mencari sesuap dua makanan untuk alas perut.. Jln2 cari mkn, ini aje lah tempat yg sy rasa tertarik untuk singgah..

Rasa Chicken Wrap ni mcm biase.. Xlah sampai terangkat.. Nah, tgk ni:-


Sy ngap wrapper ngn Chicken kt dalam tu je.. Sayur2 sume letak tepi k.. Bkn x mkn sayur.. Tp, sy mmg xnk makan timun.. Katanya timun ni antara penyebab keputihan bg kaum hawa... Klu sebelum ni, mmg sy pantang jmp timun.. Mst ngap!!! Tp, sekarang akak dh berpantang dik... Hahaha
Sape peminat Chicken Wrap..!selamat ke Nando's dan selamat makan ape yg korang nk mkn.. Tataaaa..

2 comments:

  1. Sedapnya menjamu selera di nandos, feveret kami sekeluarga jugak :) Jom jalan-jalan ke blog saya

    ReplyDelete